Bel 0900 - 33 22 22 2

Uitsluitend voor spoedeisende huisartsenzorg

 

Medische informatie

Thuisarts

Wanneer u gezondheidsklachten heeft of vragen over uw gezondheid, zoekt u waarschijnlijk informatie op het internet. Huisartsen vinden het belangrijk dat u op internet betrouwbare informatie krijgt. Daarom hebben huisartsen Thuisarts.nl voor u ontwikkeld.

Thuisarts.nl geeft antwoord op vragen over ziektes en gezondheid. U vindt er betrouwbare informatie in begrijpelijke taal. Thuisarts.nl is een initiatief van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) en is in samenwerking met de Nederlandse huisartsen ontwikkeld.

App "Moet ik naar de dokter?"

Hardnekkige huiduitslag of een kind met koorts? Iedereen twijfelt wel eens of een bezoek aan de huisarts of huisartsenpost nodig is. Vaak neemt men dan het zekere voor het onzekere en belt of gaat toch.

Met de app "Moet ik naar de dokter?" kunnen mensen zelf beoordelen ůf en zo ja, wanneer het nodig is om een huisarts te raadplegen. De app geeft aan wat men zelf kan doen om de klachten te verlichten en in welke gevallen men alsnog de dokter moet bellen. Men krijgt een deskundig en eerlijk advies en is zo verzekerd van de beste zorg, op het juiste moment door de juiste zorgverlener. De app is gratis en is verkrijgbaar via de App Store en Play Store of via http://www.moetiknaardedokter.nl/app